

Chef Nota
Savant Johann Volckammer gustat-o ceaşcă de ciocolată fierbinte într-o călătorie la Napoli şi a adus boabele de cacao înapoi la Nuremberg, Germania în 1645. De acolo, cacao au traversat graniţa cu Austria şi a devenit regeşte cu sediul în Viena. La începutul secolului al 18-lea, Regele Carol al Spaniei sa întors la Viena, şi de la pământul său natal, înfiinţează o reţea pentru importul de cacao.
Ciocolata este adesea asociat cu "viennoiseries", produse de patiserie umplute cu ciocolată vieneză, dar ceea ce într-adevăr lăsat amprenta asupra istoriei patiserie austriac a fost apariţia faimosul Sacher Torte în 1852.
Vienez-Style Hot Chocolate
A face o ciocolată caldă, să se răcească uşor;
adaugă o jumătate de gălbenuş de ou pe ceasca;
măturică la foc mic, până când îngroşată, având grijă să nu lăsaţi apa să fiarbă;
servi cald, acoperit cu o linguriţă de frişcă.
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en%7Cro&u=http://www.theworldwidegourmet.com/recipes/austria-and-chocolate/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu